Miluju #3

Na Instagramu jsem dostal mnoho zpráv o tom, jaké mám nejraději ovesné kaše. Proto jsem se rozhodl vám dneska napsat článek o mých oblíbených ovesných kaších. Vítám vás na svém blogu u dalšího článku Miluju. Dneska věnovanému Ovesným kaším a mysli.

Předem bych chtěl ovšem podotknout, že tento článek není nijak sponzorován a není to žádná spolupráce s uvedenými výrobky.

Ti co mě nesledují na Instagramu asi neví, že jsem se za poslední půlrok totálně zbláznil do ovesných kaší a mysli. Dostal jsem mnoho zpráv o tom, které kaše a mysli si rád kupuju a jím. Už jsem psal krátký příspěvek pod fotku na instagram, ale rozhodl jsem se vám všechny své oblíbené kaše a mysli nafotit a popsat vám, jak jej nejraději jídávám.

Asi jste si všimli, že všechny kaše i mysli jsou od firmy Emco. Jo, tak trochu jsem se do mysli a kaší od Emca zamiloval a nedám na něj dopustit, protože pan Jahoda dělá snad nejlepší granoly, kaše i mysli.

Abych vám tedy pověděl něco o tom, jak si kaše připravuji. Moje oblíbené kaše jsou ty ovocné. Čtyřmi nejoblíbenějšími jsou jahodová, malinová, s černým rybízem a mangová. Tu s mangem mám rád momentálně asi nejvíc.

Kaši si vždy připravuji do věší misky, aby se tam vešlo ještě pár jiných věcí, než jen samotná kaše. Do kaše si přidávám vždycky mysli, nebo granolu. Někdy si přidám obojí. Nasypuu do ní všechny druhy mysli a granolu. I mezi mysli a granolou mám své favority. Granolu mám nejraději pouze tu medovou, kterou vidíte na fotce. Mezi mé oblíbené mysli patří to s křupavými kousky ovoce, které obsahuje nejrůznější sušené ovoce. Například rozinky, brusinky, datle, fíky, kokos, a další jiné dobroty. Mým druhým oblíbeným mysli je s kanadskou borůvkou a goji, které obsahuje čtyři druhy vloček.

Do misky s připravenou kaší si přidám dvě lžíce medové granoly, a po jedné lžíci od každého mysli. (To ovšem kombinuji pokaždé jinak. Podle toho, co mi padne do ruky). Do kaše si ještě přidám vždy nějaké ovoce. Někdy si do ní dám jablko, někdy brusinky, nebo borůvky, maliny, nebo mango, či banán. Zase je to podle toho co mám právě doma. Dál si do kaše vždy rád přidávám čokoládu. Nejraději si do ní dávám bílou čokoládu. Zhruba dva čtverečky. Takhle připravenou kaši zaleju horkou vodou, ale nejen tou. Vždy jí zalévám na půl s mlékem. A jako třešničku na dortu někdy na dochucení nepoužiju pouze klasické mléko, ale přidávám sójové vanilkové, nebo mandlové mléko. No a takhle připravenou kaši já nejradějí jídávám.

Já doufám, že se vám dnešní “Miluju” líbilo a že jste se třeba nechali inspirovat tím, jak si doma nejrychleji připravit, nebo spíš vylepšit ovesnou kaši. Já mám tyhle předpřipravené kaše a mysli od Emca nejraději právě proto, že jsou rychle udělané a dobře dochucené samy o sobě. Nicméně jsem vám slíbil, že vám hodím na blog i recepty na ovesné kaše, které si nekupuji hotové, ale na ty, které si sám připravuji. Pokusím se dostát svého slibu a snad brzy vám nějaké recepty hodím na blog. Do té doby vám přeji dobrou chuť třeba u ovesných kaší od Emca. A budu rád, když článek podpoříte lajkem, sdílením, nebo mi třeba napíšete, jak máte ovesné kaše rádi vy.

Share

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *